Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 augustus 2015, 16:31

Fietsende vrouw beroofd van haar zilveren halskettingen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Op maandag 17 augustus 2015 tussen 22.40 uur en 23.55 uur is op het fietspad van de Haarlemmerweg naar de De Roos van Dekamastraat te Amsterdam, een fietsende vrouw beroofd van haar zilveren halskettingen. De dader heeft hierbij grof geweld gebruikt waardoor de vrouw letsel opliep. De dader is door het slachtoffer in zijn – vermoedelijk linker – pink gebeten. De dader is hierdoor aan zijn pink gewond geraakt. De politie is op zoek naar de dader en een mogelijke getuige.

De dader is een lichtgetinte man, ongeveer 20 – 28 jaar, lengte 165 -170 cm met onverzorgd bruin haar en een slecht gebit. Hij had wallen onder zijn ogen.

Wie was getuige?

Tijdens de beroving was er een mogelijke getuige aanwezig. Deze man was donker van huidskleur, fors postuur en gekleed in groen/zwarte kleding. Hij droeg een pet of hoed en had een klein groen plastic tasje in zijn hand. Herkent u iemand die aan het signalement voldoet en die mogelijk sinds maandagavond 17 augustus j.l. een verwonding aan zijn pink heeft of bent u of kent u de getuige? Meld dat dan via telefoonnummer: 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.