Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 augustus 2015, 17:06

Fiets met GPS leidt naar zeven gestolen fietsen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Een fiets van het wijkteam Haarlemmerweg, welke is voorzien van GPS, heeft de politie geleid naar een ruimte waar zeven gestolen fietsen stonden. Mogelijk trof de politie nog meer gestolen fietsen aan, maar daar is dan nog geen aangifte van gedaan. Een 42-jarige man is aangehouden op verdenking van heling en na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

De fiets van de politie verdween maandag 17 augustus van de plek waar deze goed stond afgesloten. Woensdag stelde de politie een onderzoek in naar de verblijfplaats van de fiets en peilde deze uit in een ruimte in Amsterdam-West.

Nog geen aangifte gedaan van uw gestolen fiets?

De politie stelt een nader onderzoek in naar de herkomst van de andere fietsen en hoopt dat gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan dit alsnog gaan doen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.