Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 24 augustus 2015, 15:38

Bezoekers van Sail mishandeld op de Noordwal

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:12 uur

AMSTERDAM – Vrijdagavond werden twee bezoekers van Sail (29 en 65) mishandeld op de Noordwal. De politie hield in verband met deze mishandeling een verdachte aan en komt graag in contact met getuigen.

Om 23.30 uur op vrijdag 21 augustus vond er een confrontatie plaats tussen drie bezoekers van Sail en een groepje van drie of vier mannen. De slachtoffers verklaren dat deze mannen zich baldadig gedroegen en aggressief werden toen ze hen daarop aanspraken. Zij sloegen een van de bezoekers waardoor hij zijn voortand afbrak en zijn bril werd vernield. Het 65-jarige slachtoffer zat op een stoel, die onder hem vandaan werd geschopt. Hij raakte niet gewond.

Op aanwijzen van de slachtoffers kon de politie ter plekke een verdachte (32) aanhouden. De andere vechtersbazen wisten te ontkomen. Volgens de slachtoffers waren er mensen in de buurt die het incident hebben gezien. De politie komt graag met die mensen in contact. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.