Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 27 augustus 2015, 15:51

Man rijdt jaren zonder rijbewijs, vrouw geeft teveel kinderen op

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Bij een gezamenlijke controle van politie en Belastingdienst op 26 augustus op de Bijlmerdreef en Florijn is een 43-jarige man uit Amsterdam bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Een 40-jarige vrouw leverde haar auto bij de Belastingdienst in omdat er nog een vordering openstond van 27.000 euro.

De openstaande vordering bij de 40-jarige vrouw was ontstaan omdat zij ten onrechte had opgegeven dat zij meerdere kinderen had en daarvoor kinderbijslag had ontvangen.

De 43-jarige man heeft nooit een rijbewijs gehad. Zelfs zijn partner, die met twee kinderen bij hem in de auto zat, wist niet dat hij zonder rijbewijs reed. Ze kende hem al 10 jaar. De openstaande vordering van de belastingdienst heeft hij ter plaatse betaald.

Een 41-jarige man uit Amsterdam stond gesignaleerd voor een openstaande geldboete van 1029 euro. Om te voorkomen dat hij de vervangende hechtenis diende te ondergaan betaalde hij direct.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.