Redactie 112 0 reactie(s) ma 31 augustus 2015, 15:42

Nader bodemonderzoek 1e Constantijn Huijgenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:12 uur

AMSTERDAM – Een rechercheteam van het team milieu hervat het bodemonderzoek dat in januari 2015 plaatsvond in een pand aan de 1e Constantijn Huijgenstraat.

Informatie waarover het milieuteam de beschikking heeft en onderzoeksresultaten van het vooronderzoek dat in januari heeft plaatsgevonden geven aanleiding tot nader onderzoek. Het bedrijf dat nu in dit pand gevestigd is heeft totaal niets met dit bodemonderzoek te maken en is dan ook geen onderwerp van onderzoek.

Het is nog niet duidelijk wat de onderzoekers gaan aantreffen, men houdt rekening met diverse vaten. Het feitelijke bodemonderzoek wordt door specialisten gedaan en er zullen om de veiligheid te waarborgen constant metingen worden gedaan.

Meer mededelingen worden tijdens het onderzoek niet gedaan.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.