Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 september 2015, 18:32

Man bedreigd en geslagen bij woningoverval Marnixstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Donderdagavond is een man overvallen in een woning aan de Marnixstraat. Hij werd door een man en twee vrouwen bedreigd en geslagen. Ze gingen er vandoor met een geldbedrag.

De bewoner verwacht die avond mogelijke kopers voor een aantal spullen die via internet te koop staan. Om 20.30 uur wordt er aangebeld, er staan een man en twee vrouwen voor de deur. De man vraagt hem direct om geld, bedreigt hem met een wapen en slaat hem in het gezicht. Als het slachtoffer een gering geldbedrag afgeeft, gaan de drie er vandoor in onbekende richting. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Signalement

Het slachtoffer kon het volgende signalement geven van de overvallers. Het gaat om een blanke man van 40-45 jaar oud. Hij droeg een korte broek en sprak met een Haags accent. De vrouwen waren beide blond, de een had een fors postuur en de ander was tenger.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.