Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 oktober 2015, 15:37

Bejaarde man overvallen in woning Admiralengracht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Op dinsdagavond 6 oktober hebben twee mannen een bejaarde man in zijn woning overvallen. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 20.25 uur overvielen twee mannen een 79-jarige man in zijn woning aan de Admiralengracht. Ze bedreigden hem met een wapen en gingen er vervolgens met buit vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond bij de overval, ging achter de mannen aan en zag dat ze wegvluchtten in de richting van de Jan Evertsenstraat. Agenten zochten in de omgeving naar de daders maar hebben ze niet meer gevonden.

Signalementen
De overvallers zijn twee lichtgetinte mannen van rond de 25 en 45 jaar oud. De jongste heeft een gedrongen postuur, een bol pokdalig gezicht en korte donkere krulletjes. Hij is tussen de 1.65 en 1.70 meter lang en droeg die avond een spijkerbroek en een blauw/grijs jack met daaronder een blauw shirt. De oudste van de twee is mager en heeft een ingevallen gezicht. Hij droeg zijn grijze haar achterover gekamd en maakte een verwaarloosde indruk. Hij is langer dan de ander – tussen de 1.80 en 1.85 meter – en droeg een spijkerbroek met vaal witte vlekken, wit gestreepte sportschoenen.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en heeft onder andere een buurtonderzoek verricht. De recherche komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Getuigen die weten wie de daders zijn of ze wellicht hebben zien vluchten wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.