Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 oktober 2015, 15:43

Fietser loopt ernstig hersenletsel op na val op de Kinkerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMSTERDAM – Op de Kinkerstraat heeft op zondagochtend 11 oktober 2015 rond 00.35 uur een ongeval plaatsgevonden, waarbij twee fietsers waren betrokken. Eén van de fietsers raakte daarbij ernstig gewond. De politie zoekt getuigen van het ongeval. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844.

De twee fietsers reden samen richting de stad en kwamen ter hoogte van perceel nummer 229 met elkaar in aanraking. Beiden kwamen daardoor ten val. De 24-jarige fietser uit Ouderkerk aan de Amstel is met ernstig hersenletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Zijn 25-jarige plaatsgenoot kwam met de schrik vrij en is door de politie gehoord. Eén getuige is eveneens door de politie gehoord. Gelet op het tijdstip is het redelijk druk in de Kinkerstraat en mogelijk zijn er nog andere getuigen die kunnen vertellen hoe de aanrijding is gebeurd.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.