Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 oktober 2015, 16:07

Eigenaresse geeft locatie gestolen iPhone door aan politie

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Een 40-jarige man uit Almere is zaterdag 17 oktober aangehouden nadat een telefoon en een portemonnee uit een galerie aan de Bloemstraat waren gestolen.

Een klant van de galerie was getuige van de diefstal en waarschuwde de eigenaresse. De eigenaresse peilde direct haar iPhone uit. Zij waarschuwde de politie en gaf de locatie door van haar telefoon. Op de opgegeven locatie trof de politie de verdachte in een koffiehuis. Hij was in het bezit van de gestolen telefoon. Onder een tafelkleed trof de politie een creditcard aan op naam van het slachtoffer.

De telefoon is weer terug bij de eigenaresse. De politie stelt een nader onderzoek in naar de rest van de gestolen spullen en een aangetroffen laptop die mogelijk ook van diefstal afkomstig is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.