Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 oktober 2015, 16:23

Wie heeft informatie over aangetroffen dode man Jozef Israëlskade?

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Twee weken geleden werd in het water van de Jozef Israëlskade een dode man gevonden. De politie onderzoekt wie hij is en wat er gebeurd is, maar heeft zijn identiteit nog niet kunnen vaststellen. De recherche roept nu de hulp in van het publiek.

De man werd op dinsdag 6 oktober rond 18.00 uur door twee voorbijgangers gevonden. Hij lag in het water van de Jozef Israëlskade ter hoogte van de Mauvestraat. De voorbijgangers schakelden direct de politie in. De man werd uit het water gehaald en voor onderzoek meegenomen. Hij is hoogstwaarschijnlijk niet door een misdrijf om het leven gekomen.

Het gaat om een man met een donkergetinte huid en kort zwart haar. Hij had geen papieren bij zich en geen opvallende uiterlijke kenmerken als tatoeages of littekens. Ook onderzoek van zijn vingerafdrukken en DNA en een vergelijking met de geregistreerde vermiste personen bracht zijn identiteit niet aan het licht. Hij droeg donkere schoenen maat 43 van het merk Nike Air Max. Een spijkerbroek maat 28L merk Paul Smith, een bruine korte stoffen jas, merk Sentone maat L en daaronder een zwarte trui met rode bies bij de mouwen.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over deze man of over de omstandigheden rond zijn dood. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.