Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 16:08

Verdachte van mishandeling opgepakt dankzij burgernetdeelnemer

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMSTERDAM – Een melding van een oplettende burgernetdeelnemer heeft vorige week geleid tot de aanhouding van een 20-jarige verdachte. Deze man maakte zich vermoedelijk schuldig aan een mishandeling van een jongen voor een supermarkt aan de Johan van der Keukenstraat.

Na de mishandeling donderdag 22 oktober rond 11.00 uur liep de verdachte richting het Joris Ivensplein. Burgernet verspreidde direct na de melding zijn signalement. Niet veel later gaf een burgernetdeelnemer door dat deze man op de Maria Austriastraat liep. Hij is daar door agenten aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.