Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 26 oktober 2015, 16:26

Wie was getuige of slachtoffer van steekincident?

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Een 39-jarige man is zondagavond 25 oktober aangehouden nadat hij een andere man op hoek Carillonstraat en de Mauvestraat in zijn rug had gestoken. Het is bekend dat de verdachte diezelfde avond nóg iemand heeft gestoken, op de Mauvestraat. Was u getuige van een van deze twee steekincidenten of bent u mogelijk die avond in die buurt op onverklaarbare wijze gewond geraakt? Bel dan met de politie op 0900-8844 of bel met Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Het 28-jarige slachtoffer loopt die avond rond 19.15 uur op de eerder genoemde straat als een wildvreemde man hem een harde klap op zijn rug geeft. Hij volgt zijn belager en belt de politie. Later blijkt dat het slachtoffer niet is geslagen, maar in zijn rug is gestoken. Hij is opgenomen in het ziekenhuis met een flinke steekwond en een gebroken rib. Op aanwijzing van het slachtoffer is de verdachte door de politie aangehouden. Het andere slachtoffer is ook opgenomen in het ziekenhuis met een borstwond.

De verdachte zit nog vast. De politie stelt een onderzoek in naar deze steekincidenten. De slachtoffers dachten overigens in eerste instantie dat ze alleen een klap hadden gekregen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.