Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 oktober 2015, 14:31

Politiebureau Koninginneweg gaat sluiten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Het politiebureau aan de Koninginneweg in Amsterdam-Zuid sluit op donderdag 29 oktober 2015 de deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar het politiebureau aan de Van Leijenberghlaan 15 in Amsterdam-Zuid.

De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen en gaan verder onder de naam: basisteam Zuid-Buitenveldert.

De sluiting van het bureau aan de Koninginneweg heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op basisteam Zuid-Buitenveldert, Van Leijenberghlaan 15, achter winkelcentrum Groot Gelderlandplein, en goed te bereiken met het openbaar vervoer. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen. Op www.politie.nl/aangifte leest u hoe dat werkt.

Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.