Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 oktober 2015, 14:31

Politiebureau Koninginneweg gaat sluiten

Laatste update: 22 aug 2021 13:13 uur

AMSTERDAM – Het politiebureau aan de Koninginneweg in Amsterdam-Zuid sluit op donderdag 29 oktober 2015 de deuren voor het publiek. De politiemensen die hier werken, verhuizen naar het politiebureau aan de Van Leijenberghlaan 15 in Amsterdam-Zuid.

De twee teams bundelen hun krachten om slagvaardiger te kunnen optreden en een goede dienstverlening te garanderen en gaan verder onder de naam: basisteam Zuid-Buitenveldert.

De sluiting van het bureau aan de Koninginneweg heeft geen gevolgen voor de politie-aanwezigheid op straat. De huidige wijkagenten blijven zoals vanouds hun werk doen in de buurt. Ook blijft hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijk om de veiligheid te garanderen. Aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe; de politieauto’s die hierop afgaan, worden centraal aangestuurd.

Persoonlijk aangifte doen kan voortaan op basisteam Zuid-Buitenveldert, Van Leijenberghlaan 15, achter winkelcentrum Groot Gelderlandplein, en goed te bereiken met het openbaar vervoer. In veel gevallen kunt u ook via internet of telefonisch aangifte doen. Op www.politie.nl/aangifte leest u hoe dat werkt.

Bellen met de politie kan altijd. Bel 112 bij spoed en anders 0900-8844.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons