Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 oktober 2015, 15:55

Verdachten aangehouden wegens seksueel contact met minderjarigen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMSTERDAM – Op dinsdag 27 en woensdag 28 oktober zijn zeven personen aangehouden op verdenking van het hebben van seksueel contact met één of meer minderjarige meisjes die seksuele diensten aanboden. Het gaat om mannen in de leeftijd van 25 tot en met 50 jaar, afkomstig uit Noord-Holland en Flevoland.

De recherche kwam de verdachten op het spoor in een onderzoek naar seksuele uitbuiting van minderjarige meisjes. In dit onderzoek zijn eerder vier personen veroordeeld voor onder meer seksuele uitbuiting (mensenhandel). Zij kregen straffen variërend van 18 maanden, waarvan 3 voorwaardelijk, tot 36 maanden, waarvan 8 voorwaardelijk. Die zaak loopt nu in hoger beroep.

De verdachten zouden de minderjarige meisjes in de niet vergunde sector als klant hebben bezocht. De aangehouden mannen zijn verhoord door de Amsterdamse recherche. Zij zijn na verhoor heengezonden in afwachting van de vervolgbeslissing van de officier van justitie.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.