Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 29 oktober 2015, 15:50

Conducteur van metrolijn 50 vindt 10.000 euro

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – ‘Wat ligt daar nu?’ zal de conducteur van metrolijn 50 van het GVB wel gedacht hebben toen hij aankwam bij de eindhalte op de Isolatorweg. Bij de eindhalte ziet de conducteur een verlaten tas staan. Om de mogelijke eigenaar op te sporen opende de conducteur de tas en ziet tot zijn grote verbazing dat de tas gevuld is met geld. 

Snel schakelt de conducteur de politie in welke de tas meenemen naar het politiebureau. In de tas treffen zij het visitekaartje aan van een wijnhandelaar. Na tellen blijkt er 10.000 euro in de tas te zitten. 

Er wordt contact opgenomen met de wijnhandelaar en deze is maar wat opgelucht dat zijn tas is gevonden. De wijnhandelaar gaf aan de eerlijke vinder persoonlijk te gaan bedanken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.