Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 31 oktober 2015, 17:20

Verdachte overval Spuistraat aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMSTERDAM – De politie heeft vrijdag 30 oktober 2015 een 21-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De man wordt verdacht een overval op een coffeeshop in de Spuistraat eerder deze maand. Daarbij raakte een personeelslid gewond en is een behoorlijk geldbedrag buitgemaakt.

Vrijdag 9 oktober is een man alleen als klant in de coffeeshop aanwezig en speelt op een gokautomaat. Nadat hij meerdere malen geld heeft gewisseld staat hij plotseling achter de bar en wil de kassa openmaken. Hij geeft de 26-jarige werkneemster een duw als ze dit wil voorkomen en bijt haar in de arm. Vervolgens doet hij een greepuit de kassa en verdwjnt hij met enkelele honderden euro’s de coffeeshop. Bij het verlaten van de coffeeshop bedreigt hij haar door te melden dat hij gewapend is.

De recherche heeft na intensief speurwerk de man vanochtend rond 07.00 uur in zijn woning aangehouden. De man zit nog vast.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.