Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 02 november 2015, 16:07

Achttien personen aangehouden voor overlast in het centrum

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – De politie heeft vrijdagochtend 30 oktober achttien personen aangehouden die voor overlast zorgden in het centrum. De actie vond plaats in het kader van het Donkere Dagen Offensief.

In de omgeving van het Spui was de politie in burger aanwezig en hield twaalf personen aan in de leeftijd van 21 tot 47 jaar die zich schuldig maakten aan het op straat verkopen van fietsen (5), verkoop van verdovende middelen en/of nepdope (2), diefstal van een fiets, mishandeling (2) en het openlijk gebruik van drugs (2).

In het gebied Wallen-Noord trad de politie in uniform op en hield zes personen aan die het gebiedsverbod overtraden (3), bedelden, op de openbare weg sliepen en de openbare orde verstoorden.

Donkere Dagen Offensief
De politie reageerde met deze inzet op meldingen over overlast in dit gebied. Tijdens het Donkere Dagen Offensief is de politie onopvallend aanwezig om deze illegale activiteiten terug te dringen. Met de opvallende aanwezigheid wil ze straatroven voorkomen en daarmee de veiligheid in het gebied vergroten. Die nacht vonden in dat gebied geen straatroven plaats.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.