Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 november 2015, 14:20

Illegaal vuurwerk aangetroffen in box Ookmeerweg

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – De politie heeft maandagavond 2 november in een box van een woning aan de Ookmeerweg illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Tegen de 18-jarige eigenaar is proces-verbaal opgemaakt.

De politie stelde rond 22.30 uur een onderzoek in naar aanleiding van een tip die was binnengekomen. In de box trof de politie in een tas het vuurwerk aan. Het vuurwerk, bestaande uit 30 stuks Butterfly Crackers, 9 stuks Tuon Blue, 10 stuks Tuon zwart, 20 pakjes Jumbo Crackers en 34 vuurpijlen Thunder zwart, zal worden vernietigd.

Illegaal vuurwerk melden
Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Meld dit bij de politie op 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.