Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 november 2015, 20:35

Man met geweld van auto beroofd in Zuidoost

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:13 uur

AMSTERDAM – Een 20-jarige man is woensdagavond 4 november beroofd van zijn auto op de Daalwijkdreef in Amsterdam Zuidoost. De politie vraagt getuigen van dit incident zich te melden via 0900-8844.

De man zat in een grijze Opel Corsa te wachten op een vriend. De auto stond geparkeerd op de Daalwijkdreef, ter hoogte van de flat Echtenstein. Rond 18:40 uur kwam een donkergetinte man op hem af met donkere kleding aan. Deze man bedreigde het slachtoffer met een mes en reed vervolgens in de gestolen auto weg in de richting van Diemen.

Getuige geweest?

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien die avond wat mogelijk met deze diefstal te maken heeft, bel dan met de politie via 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.