Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 november 2015, 16:50

Illegaal gokken in sigarenwinkel Lambertus Zijlplein

Laatst bijgewerkt: zondag 13:13 uur

AMSTERDAM – Drie mannen zijn woensdag 4 november aangehouden tijdens een actie bij een sigarenwinkel aan het Lambertus Zijlplein. Ze worden verdacht van illegaal gokken.

Politie, openbaar ministerie en gemeente gingen de sigarenwinkel rond 4 uur ’s middags binnen. De actie vond plaats op basis van informatie die de politie binnenkreeg dat in de zaak illegaal gegokt zou worden. Alle aanwezige personen werden gecontroleerd.

Computers, cash en deel wapen
Twee Amsterdammers van 24 en 28 jaar oud werden in de zaak aangehouden voor illegaal gokken. Het pand is uitgebreid doorzocht en er werd een aparte ruimte aangetroffen. In totaal zijn meerdere computers, een aanzienlijk geldbedrag, pandbrieven met grote waarde en een deel van een vuurwapen (een gevulde patroonhouder) in beslag genomen.

Restanten wietplantage
Na de actie in de sigarenwinkel zijn drie woningen doorzocht. In een van die woningen werd nog een 26 jarige Amsterdammer aangehouden, ook voor illegaal gokken. In een andere woning vond de politie de restanten van een wietplantage.

Het onderzoek is nog gaande, meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie rapporteert haar bevindingen aan de gemeente Amsterdam, die zal beoordelen of de zaak gesloten moet worden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.