Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 december 2015, 16:01

Man in gestolen auto na achtervolging aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

AMSTERDAM – Een 22-jarige man werd in Amsterdam aangehouden nadat hij in Den Haag wegreed toen agenten hem wilden controleren. De achtervolging vond plaats op donderdag 3 december in de vroege ochtend.

Agenten zagen de man rondrijden bij het Guldenpad, een doodlopende straat bij kantoorpanden. De agenten vonden dit verdacht en gaven de 22-jarige uit Purmerend een stopteken. De automobilist ging er als een haas vandoor. Het leverde een achtervolging op waarbij de verdachte via het Prins Clausplein over de snelweg met een hoge snelheid naar Amsterdam reed. In Amsterdam werd de man op het Purmerplein klemgereden. Hij werd aangehouden en de auto werd in beslag genomen. Deze bleek uiteindelijk gestolen te zijn. De politie onderzoekt de zaak.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.