Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 december 2015, 15:57

Meisje lastig gevallen bij sportpark Drieburg, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

AMSTERDAM – De politie wil graag in contact komen met een jongen op een skateboard en een oudere man die vanochtend hebben gezien dat een meisje bij sportpark Drieburg is lastig gevallen door een volwassen man. Andere getuigen kunnen ook contact opnemen met de politie op 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

Het meisje was vrijdag 4 december rond 07.45 uur onderweg van station Amsterdam-Amstel naar sportpark Drieburg en liep via de Fizeaustraat. In het sportpark viel een man haar plotseling lastig. Zij heeft hiervan aangifte gedaan bij de politie. Van de twee mannen, die in ieder geval het voorval hebben gezien, zijn geen gegevens bekend. Met hen en andere getuigen zou de politie graag in contact komen om het incident verder te onderzoeken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.