Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 08 december 2015, 16:01

Overvallers blijken hennepkwekers

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

ZWANENBURG – Maandagavond is een hennepkwekerij ontmanteld aan de Zwanenburgerdijk.

 

Aan het begin van de avond, rond 19.00 uur, gingen twee mannen er vandoor in een lichtkleurige bestelbus. Dit gebeurde rond hetzelfde tijdstip als de overval op een winkel in dezelfde straat. Aangezien de mannen in het busje er hardrijdend vandoor gingen, leek het of het om de overvaller op de winkel ging. Hierbij heeft de politie enkele waarschuwingsschoten gelost. Korte tijd later zijn twee mannen, 35 en 38 jaar uit Purmerend en Amsterdam, in de directe omgeving aangehouden. Zij hadden niets met de overval te maken, maar worden wel verdacht van betrokkenheid bij de hennepkwekerij. In de kwekerij zijn bijna 650 planten aangetroffen en vernietigd. Ook was er sprake van diefstal van stroom.

112 Zwanenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwanenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwanenburg. Alle 112 alarmeringen uit Zwanenburg kan je live volgen via 112 meldingen Zwanenburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.