Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 december 2015, 15:38

Man beroofd van bezittingen en fiets op de Prins Hendrikkade

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

AMSTERDAM – De politie heeft donderdagochtend 10 december 2015 rond 03.30 uur twee verdachten aangehouden voor een straatroof op de Prins Hendrikkade.

 

Enkele minuten daarvoor was een 30-jarige man op straat beroofd, op het moment dat hij zijn fiets wilde pakken na een avondje stappen. Hij moest toezien hoe de straatrovers er met zijn persoonlijke bezittingen en fiets vandoor gingen.

 

Een bezoekster van een nabijgelegen café leende het slachtoffer haar fiets, zodat hij op gepaste afstand achter de verdachten aan kon fietsen en tegelijkertijd de politie kon informeren over de signalementen van zijn belagers en hun vluchtroute. Daardoor konden agenten het duo snel in de kraag vatten. De twee mannen – een 24-jarige Amsterdammer en een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats – zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.