Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 december 2015, 16:17

Gestolen BMW gebruikt bij schietincident Marianellastraat

Laatste update: 1 jaar geleden

AMSTERDAM – De politie heeft onlangs in Zwanenburg een gestolen auto aangetroffen die mogelijk gebruikt is bij een schietincident aan de Marianellastraat in Amsterdam.

De personenauto, een BMW 5-serie station voorzien van Franse kentekenplaten, is door de politie aangetroffen op een parkeerterrein aan de Populierenlaan in Zwanenburg. Rechercheurs vermoeden dat deze auto gebruikt is bij het schietincident dat plaatsvond in de Marianellastraat in de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 november 2015. Er werd geschoten met een vuurwapen en de woning en de auto van de bewoner werden daarbij geraakt en beschadigd.

Vluchtroute
Getuigen zagen na het schietincident een man wegrennen naar de hoek van de Anielewiczsingel met de Romerostraat . Daar stapte de man in als passagier in een donkerkleurige BMW 5-serie station en reed weg in de richting van De Alpen. De recherche is op zoek naar meer getuigen van het schietincident en naar mensen met meer informatie over de toedracht ervan. Mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen via de opsporingstiplijn: 0800-6070.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons