Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 17 december 2015, 16:27

Scooterrijder gezocht na ernstig ongeval op de Rozengracht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

AMSTERDAM – Een nog onbekende scooterrijder is donderdag 17 december betrokken geweest bij een aanrijding met een fietser op de Rozengracht. De fietser kwam daarbij ten val en de scooterrijder is doorgereden. Het 68-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen en heeft vermoedelijk een schedelbasisfractuur opgelopen. De politie zoekt getuigen.

De scooterrijder sloeg rond 14.00 uur op de Rozengracht rechts af naar de 1e Bloemdwarsstraat en sneed daarbij de fietser af.

Signalement

Het signalement van de scooterrijder heeft de politie vast kunnen stellen aan de hand van camerabeelden en luidt als volgt:

  • Een blanke man
  • Type hipster (staartje)
  • Geen helm
  • Zwarte kleding
  • Rugzak
  • Scooter heeft achterop een rekje

Getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken of de scooterrijder herkennen aan de hand van zijn signalement, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.