Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) za 19 december 2015, 19:08

Hennepkwekerij aangetroffen na melding wateroverlast in de Karel Klinkenbergstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:14 uur

AMSTERDAM – Zaterdagmiddag 19 december kregen de politie een melding stank- en wateroverlast in de Karel Klinkenbergstraat. De riolering bleek gesprongen en de gehele boxruimte stond onder water, wat de nodige stank met zich mee bracht.

Om uit te zoeken waar de oorzaak lag heeft de brandweer een deur opengebroken. Achter de deur bleek een ruimte ingericht als hennepkwekerij. De hennepkwekerij had de wateroverlast veroorzaakt en dit zorgde voor een zeer gevaarlijke situatie.

De energieleverancier is ter plaatse gekomen en heeft de stroom afgesloten. De woningbouwmaatschappij zorgt voor de afdichting en het schoonmaken van de boxruimtes. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Heeft u het vermoeden van een hennepkwekerij bij u in de straat? Bel misdaad anoniem op 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.