Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 december 2015, 16:25

Onderzoek naar overleden vrouw op Nova Zemblastraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:14 uur

AMSTERDAM – De politie heeft op maandagochtend 28 december rond 07.15 uur een mogelijk onwel geworden vrouw aangetroffen op de Nova Zemblastraat.

Rond 07.15 uur meldde een omstander via 112 dat er een vrouw op straat lag. De vrouw is nog gereanimeerd, maar dit mocht helaas niet baten. Omdat niet duidelijk is waardoor de vrouw is overleden, is de politie een onderzoek gestart. Maandagochtend is uitgebreid sporenonderzoek verricht aan de Nova Zemblastraat. Daarnaast wordt er buurtonderzoek gedaan. De identiteit van de vrouw is op dit moment nog niet bekend. De politie komt graag in contact met getuigen of met mensen die mogelijk informatie hebben over de identiteit van de vrouw. Er kan contact worden opgenomen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.