Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 januari 2016, 16:06

Verdachte van overvallen buschauffeurs aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:15 uur

AMSTERDAM – In het onderzoek naar twee overvallen op buschauffeurs heeft de recherche een minderjarige verdachte aangehouden. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij overvallen op buschauffeurs op dinsdag 10 november en donderdag 12 november bij de haltes Fluitschipstraat en Nageljongenstraat in Amsterdam Noord.

Bij deze overvallen zijn de chauffeurs met een mes bedreigd en zijn geldlades met een gering geldbedrag buitgemaakt. Bij de eerste overval die om 22:15 uur plaatsvond was sprake van vier daders, bij de tweede overval die om 20:30 uur gebeurde zijn twee overvallers in beeld. De recherche houdt er rekening mee dat de laatste twee overvallers ook betrokken waren bij de eerste overval. De recherche zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.