Redactie 112 0 reactie(s) vr 05 februari 2016, 16:20

Kilo’s hash in Britse auto gevonden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:15 uur

AMSTERDAM – Gisteravond werd een Brit aangehouden die een flinke hoeveelheid hash in zijn auto vervoerde. Hij viel door de mand toen surveillerende agenten hem staande hielden na een verkeersovertreding.

Agenten zien donderdag om 19.40 uur een auto rijden op het Mercatorplein. De auto maakt kort achter elkaar een aantal verkeersovertredingen. Op de Bos en Lommerweg geven de agenten hem een stopteken. De bestuurder van de auto zegt geen legitimatie bij zich te hebben. Als de agenten hem fouilleren om zijn identiteit vast te kunnen stellen, vinden zij geen identiteitskaart maar wél twee flinke blokken hash.

De agenten nemen daarop de auto in beslag voor verder onderzoek. Ze vinden dan nog eens vijf blokken hash. De man is aangehouden. Een bekende van hem kwam op verzoek van de agenten even later zijn paspoort brengen op het politiebureau waardoor de identiteit van de verdachte alsnog kon worden vastgesteld. Het bleek te gaan om een Brit van 46 jaar.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.