Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 19 februari 2016, 15:24

Man opgepakt met gestolen Chanel zeep en honderden simkaarten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:15 uur

AMSTERDAM – De politie heeft donderdag een man aangehouden met een grote hoeveelheid gestolen Chanel zeep ter waarde van 4000 euro. De zeep was eerder gestolen door een pakketbezorger.

Afgelopen weekend meldde een pakketbezorgbedrijf bij de politie dat hun medewerker (met een tijdelijke contract verschillende postpakketten had gestolen, die hij eigenlijk had moeten bezorgen. Na onderzoek kwam de politie op Marktplaats een deel van de gestolen lading al tegen en kon gisteren een 32-jarige verdachte uit Amsterdam aanhouden. Bij doorzoeking kwamen ongeveer honderd zeepjes tevoorschijn met een gezamenlijke waarde van 4000 euro. Ook werden bijna 600 ongebruikte simkaarten aangetroffen. De heler is aangehouden en de politie is nog op zoek naar de dief; de bezorger. Het vermoeden bestaat dat hij ook andere pakketten heeft gestolen ter waarde van 10.000 euro. Het bedrijf heeft het contract met de medewerker verbroken.

De politie geeft prioriteit aan zaken die te maken hebben met transportcriminalteit.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.