Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 februari 2016, 16:34

Gewapende overval Pieter Calandlaan in Opsporing Verzocht

Laatst bijgewerkt: zondag 13:15 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen en meer informatie rond een gewapende overval op een filiaal van de Albert Heijn aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam Osdorp. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 23 februari 2016 uitgebreid aandacht aan de zaak.

Op woensdagavond 13 januari, even voor 22.00 uur, wordt de Albert Heijnvestiging aan de Pieter Calandlaan overvallen door twee mannen, waarvan één gewapend is met een pistool en de ander met een automatisch wapen. De laatste lost een schot en de kogel gaat vervolgens dwars door de mouw van een kassière heen. De twee daders vertrekken op de scooter waarmee ze zijn gekomen, die in de parkeergarage aan de Willem Hesselaarstraat staat. Het onderzoeksteam roept getuigen op contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Opsporing Verzocht begint dinsdagavond 23 februari om 20.30 uur op NPO 1 en wordt woensdag 24 februari om 12.25 uur herhaald op NPO 2.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.