Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 26 februari 2016, 16:25

Beveiliger van GVB gewond bij overval

Laatst bijgewerkt: zondag 13:15 uur

AMSTERDAM – Een beveiliger van het GVB is gisteravond overvallen bij de eindhalte bij de kruising Volendammerweg – IJdoornlaan. De daders zijn er zonder buit vandoor gegaan toen het slachtoffer zich verweerde. Hij raakte lichtgewond.

Rond 01.00 uur op 26 februari zit de beveiliger in zijn auto bij het posthuis van het GVB. Plotseling doen twee personen de bestuurdersportier open. Ze dreigen met een mes en roepen om geld. De beveiliger laat zich niet kisten en valt de overvallers aan. Na een korte worsteling kiezen de belagers het hazenpad en gaan er – zonder buit – rennend vandoor. Het slachtoffer raakte bij de worsteling lichtgewond en moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Signalement
De berovers hebben het volgende signalement:

– Twee jongens met een donkere huidkleur
– Beide hadden een slank postuur
– De ene dader droeg kleding met een witte capuchon, de ander had donkere kleding aan

De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets opvallends gezien in de buurt, rond 01.00 uur gisteravond, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.