Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 03 maart 2016, 15:46

Wie was getuige van overval slijterij Olympiaplein?

Laatst bijgewerkt: zondag 13:15 uur

AMSTERDAM – De politie zoekt getuigen van een overval op een slijterij aan het Olympiaplein op dinsdag 1 maart rond 20.00 uur. De overvaller had een masker op en dreigde met op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Hij ging er met een onbekend geldbedrag vandoor, mogelijk op een scooter.

De overvaller was volledig in het zwart gekleed en bedreigde de twee medewerkers van de winkel. In de winkel waren geen klanten aanwezig.

Signalement overvaller
Man, licht getint, 1,75 m lang, sprak Nederlands met accent, droeg een zwarte gewatteerde jas, zwarte broek en zwarte schoenen. Had een zwarte muts of capuchon op en een zwart masker met witte vlekken.

Bent u getuige van deze overval of heeft u informatie hierover neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.