Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 18 maart 2016, 14:49

Getuigen gezocht van dodelijk steekincident Jan Tooropstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – De recherche is op zoek naar twee getuigen die dinsdag 15 maart tussen 12.15 en 12.35 uur in de fietsenwinkel aan de Jan Tooropstraat zijn geweest. Hier werd vlak daarna een 49-jarige man aangetroffen die zwaar gewond was en ter plekke aan zijn verwondingen overleed. De twee getuigen zijn gezien door andere getuigen die de recherche inmiddels heeft gesproken. Van de twee getuigen is er het volgende signalement.

 

Getuige 1
Een man met een slank postuur
Ongeveer 1.80 meter lang
Tussen de 25 en de 30 jaar oud
Hij droeg een driekwart beige jas en een beige muts

 

Getuige 2
Een licht getinte man met een redelijk slank postuur
Onverzorgd uiterlijk
Ongeveer 1.75 á 1.80 meter lang
Tussen de 24 en 35 jaar oud
Zwart haar, licht kalend

 

Groene ogen
Een stoppelbaard en littekens op gezicht en hals.
Hij droeg een spijkerbroek en een donkerblauwe winterjas met een beetje dons

Bent of herkent u een van deze personen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meldt dit dan alstublieft via 0900-8844.

 

Weggerend
Er zijn ook getuigen geweest die zijn weggerend uit de winkel nadat ze het slachtoffer zagen liggen. Enkele mensen hebben zich later alsnog bij de politie gemeld. Zij gaven aan door de schrik te zijn weggegaan. Mogelijk heeft nog niet iedereen zich gemeld. Omdat alle getuigen belangrijke informatie voor het onderzoek kunnen hebben, roepen ook hen op zich bij ons te melden.

 

Ook mensen die op andere wijze meer weten over dit dodelijk steekincident wordt verzocht met de politie te bellen. Dat kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Bel M. op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.