Redactie 112 0 reactie(s) zo 20 maart 2016, 16:15

Automobilist rijdt door na aanrijding met bromfietser

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto die zaterdagavond 19 maart is doorgereden na een aanrijding met een bromfietser. De bestuurder van de bromfiets, een 17-jarige Amsterdammer, liep onder andere meerdere botbreuken op en is opgenomen in een ziekenhuis.

 

De aanrijding vond rond 22.45 uur plaats op de kruising tussen de Willem de Zwijgerlaan en de Jan van Galenstraat. De bestuurder is, zonder zich te bekommeren om het ernstig gewonde slachtoffer, doorgereden. Omstanders hebben zich over hem ontfermd en belden 112.

 

De politie is een onderzoek gestart om de bestuurder van de auto op te sporen. Het is goed mogelijk dat de auto schade heeft opgelopen bij de aanrijding. Mensen die mogelijk iets gezien hebben van de aanrijding of die de auto vlak voor of na de aanrijding hebben gezien wil de politie heel graag spreken. Er kan gebeld worden met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.