Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 maart 2016, 15:23

Inbrekers opgepakt dankzij getuige

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – Twee mannen uit Amsterdam, in de leeftijd van 18 en 28, jaar zijn maandag 21 maart 2016 aangehouden op verdenking van poging inbraak woning aan de Jan Voermanstraat. Een oplettende getuige belde 112, waarop de politie actie ondernam en de mannen aanhield.

 

Rond 03.15 uur kreeg de politie via 112 een melding dat er sprake was van een inbraak in een woning. Voor de inbraak gebruikten drie mannen een ladder die tegen het balkon was gezet. Vermoedelijk stond een vierde man op de uitkijk. Op het moment dat de politie arriveerde zette de mannen het op een lopen. Twee van hen zijn in de kraag gevat.

De twee andere mannen die kennelijk betrokken waren bij deze poging tot inbraak zijn niet meer aangetroffen.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.