Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 24 maart 2016, 15:24

4500 hennepplanten in kwekerij Zeeburgerpad

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:16 uur

AMSTERDAM – In een bedrijfspand aan het Zeeburgerpad is gistermiddag een hennepkwekerij ontmanteld. Twee mannen werden aangehouden.

 

Bij de politie kwam een melding binnen over het pand, waar een opvallende geur omheen hing. Na onderzoek met onder andere warmtemetingen werd het pand door agenten binnengetreden. Binnen troffen zij een grote en professionele kwekerij aan van ongeveer 4500 planten. De stroom werd illegaal afgetapt. De kwekerij is direct ontruimd.

 

Vervolgens zijn er twee huiszoekingen gedaan bij de huurders van het pand. Hierbij zijn twee verdachten (37 en 38) aangehouden en is ruim 10.000,- Euro aan contanten aangetroffen en in beslag genomen.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.