Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 april 2016, 16:11

Politie houdt overvaller supermarkt Bos en Lommer aan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 13 april een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij een gewapende overval op een supermarkt in Amsterdam-West.

 

Op maandagmiddag 11 april, omstreeks 16.45 uur, overviel een gewapende man – met een bivakmuts op – een supermarkt aan de Sara Burgerhartstraat in Bos en Lommer. Daarbij werd geld uit de kassa’s buitgemaakt. De man vluchtte na de overval op een gereedstaande scooter – waarop een tweede verdachte zat – in de richting van de Haarlemmerweg.

 

Herkenning op beelden
Onderzoek van de politie leidde naar een 23-jarige Amsterdammer. Hij wordt gezien als de bestuurder van de scooter en is aan de hand van beeldmateriaal herkend door politieagenten, die werkzaam zijn in Amsterdam-West. De politie doet nader onderzoek naar de man die de supermarktmedewerkers onder bedreiging van een vuurwapen overviel.

 

Getuigen
Het onderzoeksteam zoekt getuigen van de overval. Zij kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

 

De aangehouden man wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.