Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 20 april 2016, 16:01

Autokrakers op heterdaad aangehouden

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – Twee mannen in de leeftijd van 19 jaar zijn dinsdag 19 april aangehouden op verdenking van vernieling en diefstal. Agenten betrapten hen op heterdaad op het moment dat ze op de Kramatweg een ruit van een auto insloegen en een tas uit de auto haalden. De mannen zitten nog vast.

 

Rond 17.40 uur zagen surveillerende agenten dat de mannen zich verdacht ophielden tussen auto’s. Plotseling hoorden ze een harde knal en zagen ze dat een ruit van een auto was gesneuveld. Eén van de mannen pakte een tas uit die auto en samen renden ze daarmee hard weg. De bikers van de politie zagen dat de tas werd weggegooid ter hoogte van een bestelbus en dat de mannen daarna rustig verder liepen. Kort daarop volgde de aanhouding. De tas is door de politie veilig gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.