Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) ma 25 april 2016, 16:38

Schoenendoos met een luchtje

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – Drie mannen in de leeftijd van 24, 48 en 54 jaar zijn vrijdag 22 april aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van harddrugs. De politie nam een schoenendoos met daarin vermoedelijk 2,5 kilo cocaïne in beslag.

 

Agenten in burger zagen aan het eind van de middag dat twee mannen zich verdacht gedroegen op de Admiraal de Ruijterweg. Na een kort bezoek aan een café liepen zij naar een taxi, waar al iemand in zat. De man in de taxi gaf een tas aan een van de mannen die naast de taxi stond. Agenten besloten om de drie mannen te controleren. De man met de tas zette het op een rennen, maar de agenten waren sneller. Ze hielden het drietal aan.

 

In de tas bleek een schoenendoos te zitten met 2,5 kilo wit poeder, vermoedelijk cocaïne. Eén van de mannen bleek ruim 6.000 euro op zak te hebben, een ander ruim 7.000 euro. De politie nam de harddrugs en ruim 13.000 euro in beslag. De drie mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats zitten nog vast. Ze worden vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.