Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 april 2016, 15:43

Voetganger gewond na aanrijding met fietstaxi

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – Op 27 april 2016 raakte een voetganger gewond bij een aanrijding met een fietstaxi. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 18.15 uur liepen twee vrouwen over de Prinsengracht in de richting van de Runstraat. Het was Koningsdag en dus flink druk op straat. Vlak voor de kruising met de Runstraat kwam er plots een fietstaxi uit de richting van de Looiersgracht de bocht om. De taxi reed één van de vrouwen aan, waardoor zij op de grond viel en met haar hoofd op de stoeprand terecht kwam. De bestuurder van de fietstaxi (een man van ongeveer 25 jaar) stopte niet na de aanrijding en reed door in de richting van de Berenstraat. Een ambulance heeft de 38-jarige Amsterdamse met zware verwondingen aan haar hoofd naar het ziekenhuis gebracht. Haar verwondingen zijn dusdanig dat zij nog geen verklaring heeft kunnen afleggen.

 

Getuigen gezocht
De politie heeft de aanrijding in onderzoek en is op zoek naar de bestuurder van de fietstaxi. Ook roept de politie eventuele passagiers van de taxi en andere getuigen op zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.