Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) wo 04 mei 2016, 22:26

Overleden man aangetroffen Jan van Galenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – Op woensdag 4 mei heeft de politie een overleden man in een woning aangetroffen. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Op woensdagmiddag kreeg de politie de melding dat er een vreemde geur bij een woning aan de Jan van Galenstraat geroken was. Agenten namen poolshoogte en troffen rond 16.45 uur een overleden man aan in een woning in die straat. Op dat moment waren er geen andere personen in het huis aanwezig.

 

Onderzoek
In verband met verdachte omstandigheden in de woning is de recherche direct een onderzoek gestart. Rechercheurs van de forensische opsporing hebben sporenonderzoek verricht. Het onderzoeksteam houdt rekening met meerdere scenario’s. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of het wel of niet om een misdrijf gaat. Ook onderzoekt de recherche wanneer en hoe de man om het leven is gekomen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

 

Getuigen gezocht
In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.