Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 mei 2016, 16:01

Coffeeshop aan de Achillesstraat beschoten

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – In de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 mei is een coffeeshop aan de Achillesstraat beschoten. Bij het schietincident is niemand gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

 

Rond 00.35 uur kreeg de politie de melding dat er van buitenaf op een coffeeshop aan de Achillesstraat was geschoten. Ten tijde van het schietincident waren mensen in de coffeeshop aanwezig, maar niemand raakte gewond.

 

Onderzoek
Agenten zochten in de omgeving naar de schutter, maar zij hebben de dader niet gevonden. De politie startte direct een onderzoek. Rechercheurs van de forensische opsporing verrichtten sporenonderzoek. Bij het onderzoek is ook een politiehond ingezet.

 

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben over het schietincident, de schutter of zijn vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.