Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 mei 2016, 16:05

Politie valt woning binnen na mogelijke gijzeling

Laatst bijgewerkt: zondag 13:16 uur

AMSTERDAM – Op donderdagochtend 5 mei heeft de politie drie mannen aangehouden na een melding over een mogelijke gijzeling.

 

Iets na 10.00 uur kreeg de politie de melding van een mogelijke gijzeling in een woning aan het Fridtjof Nansenhof. Agenten gingen er direct heen, maar de woning was leeg. In het huis vonden zij resten van een hennepkwekerij. De politie startte direct een onderzoek. Tijdens het onderzoek kwam informatie binnen dat de verdachten zich mogelijk zouden bevinden op Kraaiennest. Daar heeft de politie rond 11.00 uur drie mannen aangehouden, waaronder het vermoedelijke slachtoffer. De recherche heeft de zaak in onderzoek en daaruit zal moeten blijken wat er precies is gebeurd in de woning.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.