Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) di 10 mei 2016, 15:01

Twee kinderen aangereden op de Jan van Galenstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 13:17 uur

AMSTERDAM – Op de Jan van Galenstraat zijn gisteren twee kinderen aangereden. De politie is op zoek naar getuigen.

 

De kinderen staken om 16.50 uur de Jan van Galenstraat over ter hoogte van de Jan Tooropstraat. Een automobilist die op de Jan van Galenstraat reed en de kruising recht over stak in de richting van de A10, kon ze niet meer ontwijken. De kinderen, een jongetje en een meisje, raakten beide gewond; het meisje (13) liep beenletsel op en de jongen (8) been- en hoofdletsel. Beide kinderen liggen nog in het ziekenhuis. De automobilist is verhoord en de inzittenden van de auto hebben een verklaring afgelegd.

 

Op de kruising staan verkeerslichten. Onderzocht wordt of de automobilist of de kinderen een rood licht hebben genegeerd. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.