Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 20 mei 2016, 15:57

Politie treft twee illegale hennepplantages in Zuidoost aan

Laatst bijgewerkt: zondag 13:17 uur

AMSTERDAM – De politie heeft donderdagmiddag 19 mei in twee woningen in Amsterdam-Zuidoost een hennepplantage aangetroffen en ontmanteld. De politie heeft beide zaken nog in onderzoek en heeft nog geen verdachten aangehouden.

 

In een woning aan de Eerste Kekerstraat vonden agenten vierhonderd hennepplanten en werd illegaal stroom afgetapt. In een woning aan de Bijlmerdreef trof de politie tweehonderd planten aan. Ook hier was sprake van diefstal van stroom.

 

Het kweken van hennep is door de kans op brand, ontploffing, water- en stankoverlast levensgevaarlijk, ook voor de bewoners in de directe omgeving.

 

De politie raadt omwonenden daarom aan het vermoeden van de aanwezigheid van hennepkwekerijen door te geven via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem mag ook: Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis).

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.