Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juni 2016, 15:36

Getuigen gezocht van aanrijding met doorrijder

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 13:17 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op 14 juni 2016 plaatsvond op de Admiraal de Ruijterweg. Een brom- of snorfietser is na de aanrijding doorgereden. De 65-jarige voetganger liep rond 17.15 uur vanaf het trottoir naar zijn geparkeerde auto en stapte het fietspad op. Daar ontstond een aanrijding met de brom- of snorfietser. De voetganger liep daarbij een flinke hoofdwond en twee gebroken ribben op. De bestuurder van de brom- of snorfiets is na de aanrijding weggereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis.

 

Doorrijden strafbaar
Doorrijden na een aanrijding is een strafbaar feit. De politie zoekt daarom de bestuurder van de brom- of snorfiets, maar daarnaast ook getuigen die de aanrijding hebben zien gebeuren of gezien hebben dat de bromfiets de plaats van het ongeval heeft verlaten. Bent u getuige geweest of heeft u een vermoeden wie de doorrijder is? Neem dan contact op via 0900-8844.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.