Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juni 2016, 15:39

Politie zoekt cruciale getuige straatroof Nieuwmarkt

Laatst bijgewerkt: zondag 13:17 uur

AMSTERDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 juni heeft plaats gevonden op de Nieuwmarkt. De politie komt met name graag in contact met de getuige die agenten heeft gewaarschuwd.

 

Een 19-jarige toerist had die nacht om 03.00 uur gepind bij een geldautomaat van de Rabobank toen twee mannen hem belaagden en beroofden van zijn geld. Vervolgens renden de verdachten weg in de richting van de Sint Antoniebreestraat. Surveillerende agenten in de omgeving zetten meteen de achtervolging in, nadat ze werden getipt door een getuige van de straatroof. De agenten konden het duo – mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 29 en 32 jaar – op de Krom Boomssloot inrekenen.

 

Het onderzoeksteam komt graag in contact met getuigen van de straatroof. Met name de onbekend gebleven getuige die de politieagenten op de Nieuwmarkt waarschuwde spreekt het team graag. De man wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.