Logo 112Amsterdam

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 juli 2016, 15:39

Getuigen gezocht ernstige mishandeling in metro 54

Laatst bijgewerkt: zondag 13:17 uur

AMSTERDAM – Op zondag 19 juni vond in metro 54 een ernstige mishandeling plaats. Een 41-jarige lichtgetinte man liep rond 16.30 uur door klappen van een donkergetinte man een gebroken kaak, een gebroken neus op en raakte drie voortanden kwijt. Was u getuige van dit incident of heeft u andere informatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Het incident vond plaats tussen de stations Spaklerweg en Van der Madeweg. Het signalement van de dader die op het station Van der Madeweg uit de metro vluchtte is als volgt:

  • Een slanke donker getinte man
  • leeftijd 20 a 25 jaar
  • lengte 165 a 170m
  • zwart kort krullend haar
  • donkere kleding

 

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en of mensen die dit gefilmd hebben. Ook komen ze graag in contact met diegenen die andere informatie hebben over deze mishandeling.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Amsterdam

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Amsterdam
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.